Home

Nieuws 1 reactie

Flashmob in Amsterdam voor natuur

Amsterdam - Enkele honderden mensen zijn zaterdag naar de Dam in Amsterdam gekomen voor een zogeheten flashmob.De flitsactie was bedoeld om betrokkenheid bij de natuur te laten blijken. Zaterdag komen meerdere natuur- en milieuorganisaties in actie in het hele land, onder de noemer Hart voor Natuur.

De actievoerders in Amsterdam, die allemaal een groen mutsje op hadden, vormden gezamenlijk een 'groot kloppend hart voor natuur' voor het Paleis op de Dam in de hoofdstad. Er werd opgeroepen om op 2 maart bij de Provinciale Statenverkiezingen de natuur een stem te geven. De organisaties maken zich zorgen over de voorgenomen bezuinigingsplannen van het kabinet-Rutte waar het de natuur betreft.


Eén reactie

  • no-profile-image

    Ben het helemaal eens met Rutte.
    In deze tijd heb je meer aan banen dan bomen!
    Met landbouwgrond word geld verdiend.
    Aan natuur verdien je niks!

Of registreer je om te kunnen reageren.