Home

Nieuws

Eerste blauwdruk productschapssamenwerking over een maand

Zoetermeer – Over een dikke maand moet de eerste blauwdruk voorliggen van de nieuwe samenwerkingsstructuur van de verschillende productschappen.

Dat meldde voorzitter Steven Lak van het PVV woensdag in de PVV-vergadering. Begin dit jaar hebben de Productschappen Akkerbouw, Diervoeders, Wijn, Vee en Vlees Vis Pluimvee en Eieren en het productschap Zuivel bekend gemaakt dat ze hun ondersteunende activiteiten (de zogenoemde back-offices) willen samenvoegen in één organisatie. Ook willen de productschappen hun medebewindsactiviteiten zoveel mogelijk gaan bundelen. Het uiteindelijke doel is om de ondersteunende activiteiten nog dit jaar in één organisatie onder te brengen.

Voorzitter Steven Lak van het PVV sprak tijdens de bestuursvergadering uit dat de afzonderlijke identiteiten van de productschappen gehandhaafd blijven.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.