Home

Nieuws 213 x bekeken

Cranswick doet goede zaken

Hull – Het Britse vleesbedrijf Cranswick heeft de omzet in het laatste kwartaal van 2010 met vijf procent op kunnen voeren.

De goede gang van zaken waarvan eerder in het jaar al sprake was, kon daarmee worden voortgezet. Dat meldt Cranswick in een tussentijds bericht aan de Londense effectenbeurs.

Het vleesbedrijf, dat vooral sterk is in worstjes en vleeswaren, breidt de faciliteiten de laatste tijd voortdurend uit. Zo werden in Hull recentelijk een uitbreiding van de vleesverwerking en de worstmakerij in gebruik genomen terwijl in Sherburn-in-Elmet bij Leeds het werk aan een droge lucht baconafdeling is begonnen. Verder verkreeg Cranswick recent ook het eigendom van één van haar andere fabrieken bij Barnsley. Het bedrijf heeft er ’ondanks de uitdagingen voor de consument dit jaar’ toch vertrouwen in dat de succesvolle gang van zaken voortgezet kan worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.