Home

Nieuws

Boeketje bloemen met Ilse de Lange erbij

Leiden – Bloemenbureau Holland gaat samen met zangeres Ilse DeLange de aankoop van bloemen promoten.

Van 1 tot en met 21 maart maken consumenten bij de aankoop van bloemen kans op concertkaarten van Ilse DeLange. Ze geeft een concert in het Arnhemse Gelredome op 26 maart. Deelnemende bloemisten maken kans op een miniconcert in hun eigen winkel.

Bij aankoop van een bos bloemen ontvangt de klant in de winkel een speciale kraskaart. Het nummer op deze kaart kan online worden gecontroleerd via www. mooiwatbloemendoen.nl en zo weet de klant meteen of hij een van de 250 entreebewijzen voor twee personen is gewonnen.

Bloemenbureau Holland is een promotieorganisatie om de afzet van bloemen en planten te bevorderen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.