Home

Nieuws 1 reactie

Beperkte aanvoer vers door storing Jumbo

Veghel – Door een technisch probleem is maandag geen verstoevoer mogelijk vanuit het versdistributiecentrum van Jumbo en Super de Boer in Veghel. Het distributiecentrum (DC) belevert 120 vestigingen van de keten.

Jumbo kampt met een grote storing in het logistieke systeem, waardoor de aanlevering van verswaar in de problemen is gekomen. Het gaat onder meer om panklare artikelen als bewerkte aardappelen en verse maaltijden. Om verdere problemen te voorkomen, is de distributie vanuit Veghel voorlopig stilgelegd.

Het is onduidelijk om welk technisch probleem het precies gaat, maar volgens bronnen is de omvang van het probleem groot. Jumbo zou ook vorige week al last hebben gehad van storingen in het DC, waardoor de levering in het gedrang is gekomen.

Het distributiecentrum in Veghel heeft een totaaloppervlakte van 40.000 vierkante meter en is daarmee een van de belangrijkste toevoerpunten voor Jumbo en Super de Boer. Alle vestigingen van de ketens worden vanuit Veghel bevoorraad.

Eén reactie

  • no-profile-image

    geen paniek,jumbo zegt het zelf al.jumbo elke dag beter.

Of registreer je om te kunnen reageren.