Home

Nieuws 178 x bekeken

Uitbetaling bedrijfstoeslag op schema

Den Haag – Voor kerst heeft 81 procent van de boeren de bedrijfstoeslag op de bankrekening staan. Dit laat Dienst Regelingen (DR) weten.

Het agentschap heeft hiermee de doelstelling – om voor kerst 79 procent van de boeren te betalen – gehaald.

In totaal is voor kerst 569 miljoen euro aan 45.187 landbouwers betaald. Nederland keert in totaal 781,5 miljoen euro uit aan 56.000 bedrijven. Het percentage uitgekeerd bedrag voor de kerst is dus 73 procent.

Boeren kunnen via ’Mijn dossier’ van het DR-Loket de status van de aanvraag voor bedrijfstoeslag (BTR) volgen. Klik op ’Tracking & Tracing’. Ondernemers zien dan welke stappen zijn afgerond en welke nog komen. Als alle regelingsspecifieke controles zijn afgerond, ziet de ondernemer welk bedrag is vastgesteld.

Of registreer je om te kunnen reageren.