Home

Nieuws 1 reactie

'Prijs vat olie stijgt boven de 200 dollar'

Teheran - De prijs van een vat ruwe olie zal boven de 200 dollar stijgen als Iran te maken krijgt met nieuwe sancties in verband met het nucleaire programma van dat land.

Dat heeft Rostam Qasemi, de minister van Olie in Iran, gezegd tegen een Iraans weekblad. "De prijs van ruwe olie zal zonder twijfel spectaculair stijgen als er strafmaatregelen worden uitgevaardigd tegen onze olie. Die zal minstens een niveau bereiken van 200 dollar per vat'', aldus Qasemi tegen het tijdschrift Aseman, dat zaterdag verscheen. Iran is een van de belangrijkste producenten van gas en ruwe olie.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Dit is alleen maar bangmakerij van de olie en daardoor schurkstaat Iran,om een oorlog uit te lokken.De V.S.zal daar nu niet meer intrappen zoals destijds in Vietnam,Irak,Afghanistan enz. Alleen al door het geldgebrek om een oorlog te starten, geldgebrek is toch nog ergens goed voor ,ook olie en aardgas vind Amerika nu in overvloed in eigen land Daarbij komt nog een beetje ethanol uit veel mais.

Of registreer je om te kunnen reageren.