Home

Nieuws 176 x bekeken 2 reacties

Partij voor de Dieren maakt zwartboek Bleker

Den Haag – Uit ergernis over de manier waarop staatssecretaris Henk Bleker omgaat met de natuur, opent de Partij voor de Dieren (PvdD) een meldpunt voor mensen die de bewindsman ”betrappen op het romantiseren van de werkelijkheid”.

De PvdD meldde donderdag dat ze Blekers wollige beloften en onwaarheden wil bundelen in een zwartboek. De partij wijst erop dat hij bijvoorbeeld gemaakte afspraken over de ontpoldering van de Hedwigepolder niet nakomt. Het meldpunt is geopend nadat VVD-prominent Ed Nijpels zaterdag had gezegd dat hij vindt dat Bleker onwaarheden spreekt over het natuurbeleid.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Er is maar een partij die allemaal onwaarheden verteld en dat is de partij van de dieren zelf.
    En goede landbouw grond mag niet meer om gezet worden in natuur Nederland heeft de beste landbouwgrond, wees hier zuinig op

  • no-profile-image

    Nijpels is de meesr rooie rakker die de VVD heeft gekend,daarom likt de Pvdd zijn hielen.

Of registreer je om te kunnen reageren.