Home

Nieuws 623 x bekeken 13 reacties

Partij voor de Dieren groeit na slachtdebat

Den Haag - De ledenadministratie van de Partij voor de Dieren (PvdD) heeft het druk. Sinds dinsdagavond duidelijk werd dat het PvdD-voorstel om een einde te maken aan het onverdoofd -ritueel- slachten het niet haalt, verwelkomt de partij een stroom nieuwe leden.

Donderdagmiddag waren er al honderden genoteerd. Volgens een zegsman van de partij gaf een flink aantal nieuwkomers in een toelichting aan dat ze afhaakten bij de VVD, een van een partijen die zich in de Eerste Kamer keerden tegen het verbod op onbedwelmd slachten.

In de peiling van Synovate die donderdag verscheen staat de Partij voor de Dieren ook op winst. De partij gaat vergeleken met twee weken geleden van 3 naar 4 zetels. In de Tweede Kamer staat de PvdD op 2 zetels. De VVD levert 2 zetels in en komt op 33, nog altijd twee meer dan bij de laatste verkiezingen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dat zou ik ook zeggen als ik zo erg bakzeil haalde als dat de PvdD heeft gedaan

 • no-profile-image

  Ik kan me voorstellen, dat in dit verband veel mensen afhaken bij partijen die dieren willen laten lijden om wille van een levenswijze gebaseerd op mythologische verhalen. En dan ook nog omwille van een kleine minderheid, oorspronkelijk van allochtone afkomst. Ook ik heb me nooit kunnen voorstellen nog eens sympathie te koesteren voor de pvdd. Echter, mijn stem hebben ze voortaan.

 • no-profile-image

  Wat geeft het agd toch veel aandacht aan de pvdD, elke dag lezen we wel iets over deze partij en 9 van de 10 keer worden ze door de redactie van het agd in een positief daglicht gezet en veel artikelen worden gewoon gebruikt van het ANP, als het zo doorgaat kan het AGD net zo goed zijn naam veranderen in PVDDDagblad.

 • no-profile-image

  Tja Wessel, maar de pvdd draagt dan ook maatschappelijk belangrijke onderwerpen aan, verandering van gewoontes of regels die eigenlijk niet meer bij een beschaafde samenleving als de onze horen. Vind je ook niet? En die verdienen op een objectieve manier aandacht. Prima agd, ga zo door.

 • no-profile-image

  Ik denk dat als er nieuwe leden voor de partij voor dieren komen, deze vooral van de Pv/dA komen. De stap vanaf de VVD lijkt me te groot, er is nog wel meer dan dit onderwerp dunkt me

 • no-profile-image

  aornd peppelkamp

  ik zou iedereen willen oproepen alle ratten en muizen levend te vangen en bij marianne thieme af te leveren

 • no-profile-image

  Ze zijn druk met nieuwe leden in te schrijven, leuk voor ze .Maar er word niet vermeld hoe druk ze nog worden of zijn om leden uit te schrijven, dat kunnen er nog wel wat meer zijn dan inschrijvers.Dan raken we tenminste nog eens van die trut af

 • no-profile-image

  Het blijft voor velen moeilijk om inhoudelijk te reageren.

 • no-profile-image

  U treed in herhaling, kom eens met wat nieuws !!!!

 • no-profile-image

  Beetje jammer dat het forum van GROF geschut(tegen marianne) snel verdwenen was, tsssja dat vond de linkse agd redactie NIET LEUK !!!

 • no-profile-image

  Die partij wordt gelukkig steeds groter en zal jagers uit ons land verdrijven. Jacht is moord

 • no-profile-image

  Die partij wordt gelukkig steeds groter en zal jagers uit ons land verdrijven. Jacht is moord

 • no-profile-image

  Wessel ,goed gezien in op dracht van onze boerenbedrog organisatie Z.L.T.O. word Holland klaar gestoomd voor Europa´s grootste dieren tuin . Zodat RABO-Z.L.T.O Holland kan bevoorraden uit hun B.V. uit lage lonen landen. Dan heeft agrarisch holland het nakijken net als de regering. Beide blijven met lege handen. en dure produkten in de pan.

Laad alle reacties (9)

Of registreer je om te kunnen reageren.