Home

Nieuws

PT bezuinigt op nieuwjaarsreceptie

Zoetermeer – Het Productschap Tuinbouw bezuinigt op de traditionele nieuwjaarsreceptie in de Keukenhof. Nu het schap stevig bezuinigt op de eigen organisatie en taken, zou een royale receptie een verkeerd signaal uitzenden, aldus een woordvoerder.

De receptie blijft hetzelfde karakter houden, maar de franjes als cabaret en luxe catering worden weggesneden. Ook beperkt het schap het aantal bezoekers. Er zijn 350 betrokken bedrijven uitgenodigd. In het verleden waren dat er tot 500.

Op de bijeenkomst 10 januari maakt de stichting Tuinbouw Ondernemersprijs ook de winnaar van deze tuinbouwprijs bekend. Genomineerden zijn: Enza Zaden uit Enkhuizen, Van den Berg Roses uit Delfgauw, Wesselman Flowers uit Roelofarendsveen en Ter Laak Orchids uit Wateringen.
Loek Hermans, voorzitter van Greenport Holland treedt op als spreker.

Of registreer je om te kunnen reageren.