Home

Nieuws

Onderzoek naar ontbijt Britse boer

Kenilworth – Het Britse graanschap HGCA wil van boeren graag weten wat ze voor ontbijt nemen. Is dat nog steeds de traditionele bacon-and-eggs, eten ze tegenwoordig ontbijtgranen of slaan ze het ontbijt helemaal over omdat ze geen tijd hebben, vraagt het HGCA zich af.

Het schap organiseert in januari weer de Farmhouse Breakfast Week waarin vooral moeders en maar ook anderen wordt gewezen op het belang van een goed ontbijt. ”Maar wat doen de boeren op dit gebied tegenwoordig zelf. We veronderstellen dat de tijden zijn veranderd en dat het Britse hartige ontbijt minder populair is dan vroeger, maar wat is daarvoor dan in de plaats gekomen?”, vraagt directeur marketing Karin Levy zich af.

Het schap vraagt boeren daarom online een kort vragenformulier in te vullen. Onder de deelnemers verloot het HGCA vervolgens een mand met lekkernijen waaronder een fles champagne.

Of registreer je om te kunnen reageren.