Home

Nieuws 298 x bekeken

Nieuw keurmerk voor groene bedrijven

Utrecht – Een nieuw keurmerk is vanaf 2012 op de markt, namelijk Klimaatneutraal gegarandeerd. Het is bedoeld voor bedrijven die hun CO2-voetafdruk willen verkleinen.

Het nieuwe logo is door de Climate Neutral Group (CNG) in het leven geroepen. Jaarlijks worden bedrijven gekeurd of ze in aanmerkingen kunnen komen of blijven voor het keurmerk. Daarvoor moet de impact op het klimaat van het bedrijf of delen van het bedrijf tot nul zijn teruggebracht.

Een onderneming mag een of meerdere Klimaatneutraal gegarandeerd-logo’s voeren voor onderneming, dienst, product, evenement, vliegen of rijden. De logo’s krijgen een jaartal en zijn ook beschikbaar in het Engels.

CNG is al ruim tien jaar actief in de strijd tegen klimaatverandering en wil zoveel mogelijk organisaties helpen klimaatneutraal te ondernemen.

Of registreer je om te kunnen reageren.