Home

Nieuws

Mijlpaal bouw nieuwe hoofdkantoor Agrifirm

Apeldoorn – Het nieuwe hoofdkantoor van Agrifirm heeft donderdag het hoogste punt bereikt, wat in de bouw als een belangrijke mijlpaal wordt gezien.

Om het bereiken van het hoogste punt te vieren is tijdens een kleine ceremonie, op 14 meter hoogte, het dak op de liftkoker geplaatst. Directeur Hans Smit van Koopmans Bouw en directeur Ton Loman van Agrifirm schudden elkaar de hand.

Agrifirm heeft als blijk van waardering een kerstpakket met regionale voedingsproducten uitgereikt aan de bouwvakkers. De bouw ligt op schema, legt Loman uit. ”De bouw verloopt zeer voorspoedig en er is sprake van een prima samenwerking waardoor de vaart er volop in kan blijven.”, aldus Loman.

Vanaf medio 2012 zal het 6.000 vierkante meter grote kantoorpand in gebruik genomen worden. Het pand telt vier verdiepingen. Agrifirm wordt nu tijdelijk bestuurd vanuit de La Tour toren in Apeldoorn.

De coöperatie is in 2010 ontstaan uit een fusie van het oude Agrifirm en Cehave Landbouwbelang. Het bedrijf haalt verreweg de meeste omzet uit de afzet van mengvoeder.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.