Home

Nieuws 196 x bekeken

Eerste Kamer krijgt petitie tegen onverdoofde slacht

Den Haag – PiepVandaag heeft bijna 68.000 handtekeningen aangeboden voor het verbod op onverdoofd ritueel slachten aan de Eerste Kamer.

Hiermee wilde PiepVandaag, een organisatie gelieerd aan de Partij voor de Dieren, aandacht vragen voor het wetsvoorstel van de Partij voor de Dieren, dat half december in de Eerste Kamer wordt behandeld. Karen Soeters van PiepVandaag: ”We zijn niet tegen de rituele slacht maar wél tegen de onverdoofde slacht.”

De handtekeningen zijn niet alleen door PiepVandaag opgehaald. Zij haalden via internet bijna 20.000 handtekeningen op en verzamelden daarnaast nog handtekeningen op straat. “De overige handtekeningen zijn eerdere acties, waaronder die van de World Society for the Protection of Animals (WSPA)”, aldus een woordvoerder van PiepVandaag.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.