Home

Nieuws 210 x bekeken 10 reacties

Bomen tegen Bleker

Vianen - Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren heeft zaterdagochtend bij Vianen de eerste boom geplant in het zogenoemde groeiend-verzetbos.

Thieme wil in de Bolgerijen Polder bij Vianen een protestbos laten groeien tegen het beleid van staatssecretaris Henk Bleker. Volgens de partij zijn zaterdag tussen de 3000 en 5000 bomen geplant. Het moeten er ongeveer 10.000 worden.

De eerste geplante boom was een lindeboom.

De partij van Thieme zegt dat er genoeg animo is om ook op een andere plek een bos aan te leggen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  vreemd wie betaald de rest 5 € kan de kweker ze normaal niet voor leveren worden we toch nog bedonderd door inthieme

 • no-profile-image

  boompje

  thieme is een geslepen politicus, ze weet elke dag wel op de tv te komen met idiote items, laat ze zelf het bos in gaan en anderen niet op het verkeerde been zetten.
  Heer Bleeker: sterkte bij deze domme TEGENSTANDER

 • no-profile-image

  jelmer

  thieme for president!!!!!!prima aktie tegen die dwaze plannen van bleker.

 • no-profile-image

  Boompjes in plaats van landbouw. Wat zullen de maagjes toch gevuld worden.
  Of zullen we het amazonegebied dan maar verder ontbossen.
  Want dat is de consequentie van dit achterlijk gedrag.

 • no-profile-image

  big country

  liever bomen dan die eindeloze raai gras velden verzadigt van mest uit de bio industrie. op naar het volgende land wat volgepoot kan worden met bomen!!

 • no-profile-image

  Dit commentaar van big country is weer het levende bewijs van totale gebrek aan kennis van de meeste van die boompjesplanters.Ze zijn over het algemeen radicaal en hebben totaal geen weet van wat er speelt op onze aarde.
  Ze zien liever de groene longen van de wereld er aan gaan in plaats van dat ze eens gewoon gezond gaan nadenken. Domme achterlijke mensen!

 • no-profile-image

  Al die burgers die door die thieme worden opgejut weten niet dat per jaar 1 hectare mais of suikerbieten net zo veel CO2 opneemt als
  4 Hectare bos ( Assimilatie) en dat grasland het hele jaar door CO2 uit de lucht haalt door assimilatie, bomen hebben maar 6 maanden blad aan hun takken om te assimileren. De boer zorgt beter voor de natuur als de nietswetende Thieme ,wat een dom wijf.

 • no-profile-image

  big country

  het ging bij deze aktie niet alleen om het opnemen van co2. maar om het nieuwe ecodukt af te maken (wat al geld gekost had) bleker wilde dit niet meer afmaken. dus heeft de partij v/d dieren het plan gevat dit met berokken burgers dit af te maken.wat is hier verkeerd aan? bleker verkwist alleen maar geld en onze toch al onder druk staande natuur. petje af voor thieme en de partij v/d dieren.

 • no-profile-image

  We zijn echte natuur liefhebbers en lopen best wel veel kilometers door deze natuur. We maken ons sterk voor het behoud van de bestaande gebieden. Maar eerlijkheid gebied wel te zeggen dat het economisch gezien niet meer kan om steeds maar weer nieuwe landbouw gronden aan de voedsel productie te onttrekken en we moeten ook besluiten terug draaien waar dit nog kan. Financiele tekorten komen meestal terecht op het bordje van de sociaal zwakkeren en dat moeten we niet willen.

 • no-profile-image

  Best wel een goed plan van Thieme ,nu kunnen de mensen die dat leuk en wenselijk vinden er net zoveel geld aan kwijt als hun lief is.
  En Bleker kan Utrechts landschap ook mooi korten ,want die hoeft geen bomen te kopen en te planten.
  1+1=3

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.