Home

Nieuws

Bleker ziet af van 'Commissie Van Doorn voor tuinbouw'

Den Haag – Staatssecretaris Henk Bleker van landbouw gaat het verzoek van CDA-kamerlid Ger Koopmans om een commissie in te stellen om een toekomstvisie voor de tuinbouw te ontwikkelen niet inwilligen.

”Het topteam ’Tuinbouw en Uitgangsmaterialen’ heeft al een eerste aanzet gegeven. Daarnaast heeft een groep vruchtgroentetelers verenigd in de ’Stichting versterking Afzetpositie Producenten Glasgroenten in Nederland (Stap) een aanpak gepresenteerd voor verregaande samenwerking, verhoging van marktkennis en versterking van toegevoegde waarde”, zegt Bleker. Hij zal op basis van de resultaten van deze initiatieven in samenwerking met de sector tot een toekomstvisie voor de tuinbouwsector komen.

Of registreer je om te kunnen reageren.