Home

Nieuws

Bio+ verwacht 40 procent volumegroei

Nijkerk – Stichting Merkartikel Bio+ verwacht volgend jaar een 40 procent groter volume biologische producten af te zetten. Dat heeft bestuursvoorzitter Henk Gerbers gezegd tegenover vakblad Distrifood.

Volgend jaar wil Bio+ vijftig nieuwe producten aan het assortiment toevoegen. De stichting is de drijvende kracht achter het merk Bio+ dat vijf jaar geleden is opgericht. Het assortiment omzat zo’n 300 producten van 40 bedrijven waaronder Vion, The Greenery, Baltussen Conserven, Plus Retail en ISMC.

Volgens de organisatie hebben 2.500 supermarkten nu één of meer artikelen van Bio+ in het assortiment. De stichting kiest voor bedrijven die biologisch en gangbaar combineren, omdat deze bedrijven vaak groter en efficiënter zijn, waardoor producten van Bio+ volgens Gerbers betaalbaar kunnen blijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.