Home

Nieuws 285 x bekeken

ZON koerst af op tweehoofdige directie

Venlo - De raad van commissarissen van afzetorganisatie ZON wil verder met een tweehoofdige directie.

Dat stelt voorzitter Ton Reijnders. “Het voornemen is bij de Ondernemingsraad neergelegd.” ZON wil verder met een algemeen en commercieel directeur. Op dit moment bestaat de directie van ZON al uit twee personen, Jan Janssen en Hans List. Janssen is directeur vastgoed tot 1 februari en maakte vorige week zijn vertrek bekend. Hans List, commercieel directeur bij ZON, zal de functie van interim algemeen directeur invullen totdat een nieuwe algemeen directeur gevonden is.

Reijnders verwacht dat in april een opvolger voor de oud-topman Frans van Dijck gevonden is. “De profielschets is geschreven en we hebben daarvoor een extern bureau ingeschakeld.” Jan Janssen vervulde die functie op interim-basis en gold als één van de kandidaten voor de functie van algemeen directeur.

Of registreer je om te kunnen reageren.