Home

Nieuws 672 x bekeken 6 reacties

ZLTO-directeur Lemkes wil verbindingen leggen

Eindhoven - Elies Lemkes-Straver, de nieuwe directeur van de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie (ZLTO wil nieuwe verbindigen leggen met andere netwerken.

Dat zegt Lemkes in een brief aan relaties, bij wie zij betrokken is als directievoorzitter van Brainport Development en de stichting Brainport in Eindhoven.

Lemkes wil vooralsnog geen verdere toelichting geven op haar benoeming als directeur bij ZLTO. Volgens haar voorlichter en de voorlichter van ZLTO is afgesproken dat zij zich pas zal uiten over haar nieuwe functie, als ze bij ZLTO aan het werk gaat. Haar nieuwe functie gaat op 1 februari van het volgend jaar in. Haar voorganger Gerard van Oosten kondigde eind vorig jaar onverwachts zijn vertrek aan.

Lemkes zegt in de brief aan haar relaties dat er grote uitdagingen liggen op het gebied van beschikbaarheid en veiligheid van voedsel, gezondheid, natuurlijke hulpbronnen, water, energie, klimaat en biodiversiteit. "Actuele vraagstukken die raken aan de basis van ons bestaan. De ZLTO neemt haar verantwoordelijkheid hierin en wil met technologie, kennis , innovatie, samenwerking en ondernemerschap inzetten op het vinden van oplossingen en het creëren van kansen. Duurzaamheid is daarbij een belangrijke leidraad. Graag wil ik hieraan een bijdrage leveren."

Lemkes noemt ZLTO een "diep gewortelde organisatie van professionals met kernwaarden als vertrouwen en transparantie hoog in het vaandel." Volgens haar is het leggen van verbindingen met andere netwerken deel van de strategie om innovatie en het creëren van toegevoegde waarde te bereiken. Zij denkt dat ze als directeur van ZLTO op dat terrein zeker in contact blijft met haar huidige werkgever.Laatste reacties

 • no-profile-image

  Elies je word directeur van een BOERENVAK organisatie. niet van veiligheid .niet van voedsel, niet van gezondheid,niet van natuurlijke hulpbronnen,niet van water,niet van energie niet van klimaat.niet van biodiversiteit . Nee u bent aan gesteld om het boerenbelang te behartigen. . Helaas , U word geen boeren leider, maar Een leider van een gruwelijke MULTINATIONAL die de boeren alleen maar nodig heeft, voor zijn grondstoffen. Een van die MULTINATIONALS die zo ver geautomatiseerd is, dat de mens van onder geschikt belang is geworden. Een groot probleem hebben de MULTINATIONALS nog niet onder de knie. Dat is, dat ze de mens nodig hebben om de producten, van de MULTINATIONAL te consumeren. Om dat te kunnen, hebben mensen geld nodig. Iets dat de MULTINATIONALS ze in rap tempo ontneemt. Dat is ,zal de ondergang worden van onze welvaart. De GROOTSTE veroorzaker van de huidige crisis. Je moet daar verandering in te brengen. ,Onze welvaart. en vrede, zal anders eindigen in armoede,en geweld. MULTINATIONALS moeten hun boeren verstand gebruiken en erkennen dat hun houdbaarheids datum is overschreden.

 • no-profile-image

  Genevieve

  Hey, that's a clever way of tihnking about it.

 • no-profile-image

  ydjxqbm

  qUdXPg oidpavomwwyr

 • no-profile-image

  wiowpo

  o60vqB , [url=http://tndhknkwyluo.com/]tndhknkwyluo[/url], [link=http://fnocknxvjsfb.com/]fnocknxvjsfb[/link], http://wtdeziiknqba.com/

 • no-profile-image

  garxlb

  1MStuy volfwtdveply

 • no-profile-image

  gxptrvq

  ktQqn4 , [url=http://fisrqkxdrbww.com/]fisrqkxdrbww[/url], [link=http://jbbujkmntcwu.com/]jbbujkmntcwu[/link], http://clwhcelnzpcg.com/

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.