Home

Nieuws 298 x bekeken 34 reacties

Wilders: CDA door verzet Bleker naar vier zetels

Den Haag - PVV-leider Geert Wilders heeft zondag in een twitter-bericht uitgehaald naar CDA-staatssecretaris Henk Bleker (Economische Zaken, Landbouw en Innovatie).

Wilders schrijft: "Laat Bleker 'zijn streep maar trekken' dan blijven er van de tien zetels nog een stuk of vier over. Voor iedere miljard ontwikkelingshulp eentje.''

Bleker zei zaterdag nooit akkoord te kunnen gaan met 4 miljard extra bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking. Wilders stelt dit als voorwaarde voordat hij akkoord kan gaan met aanvullende bezuinigingen.

Wilders reageert er ook mee op een nieuwe peiling zondag van Maurice de Hond, waarin het CDA nog maar tien zetels behaalt.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  het C.D.A. Verlengstuk van MULTINATIONAL Z.L.T.O. de boerenbedrog organisatie. Gesponsord door RABO. die er gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn dat 70% van de boeren /ondernemers/ middenstand is uit geroeid. Die met de EURO subsidies,en geld leningen . de zuid Europese burgers hebben uitgekleed. Nu is het crisis omdat de landen het geld opgebracht door de burgers/middenstand (MULTINATIONALS BETALEN GEEN BELASTING, ONTVANGEN SUBSIDIES,) op is.Zolang men niet wil inzien,l dat de MULTINATIONALS met hun
  dictatoriale structuur , De landen de baas zijn. zal de crisis voor duren.

 • no-profile-image

  Onderschat de rol van de "hoogopgeleiden" van LNV en WUR hierbij ook niet, Hamstra. Deze ambtenaren die toch echt betaald worden om "de burger te dienen" zijn ook zo corrupt als de Pieten. Zij spelen met die multinationals onder één hoedje. Het gaat om GELD GELD GELD!!!!!

 • no-profile-image

  Laat Bleker eerst maar eens zorgen dat zijn eigen boeren en tuinders in Nederland een besteedbaar inkomen hebben. Zijn al die miljarden voor Griekenland ook ontwikkelingshulp?? Gelukkig durft Wilders het te zeggen.

 • no-profile-image

  Geertje 2

  Wilders speelt op de bezorgheid van mensen die een uitkering hebben dat deze verlaagd wordt als er nog meer bezuinigd moet worden, hij laat telkens zien dat hij een vriendje is van de SP etc.Als de koek in Nederland kleiner wordt krijgt iedere nederlander die leeft van de overheid minder, ook Wilders( want hij leeft ook van de overheid)minder. Bovendien kan Nedrland miljoenen besparen aan beveiliging van hem als hij niet zo'n wilde uitspraken doet,dat hij daar maar eens over nadenkt.

 • no-profile-image

  Geertje 2

  Wilders speelt op de bezorgheid van mensen die een uitkering hebben dat deze verlaagd wordt als er nog meer bezuinigd moet worden, hij laat telkens zien dat hij een vriendje is van de SP etc.Als de koek in Nederland kleiner wordt krijgt iedere nederlander die leeft van de overheid minder, ook Wilders( want hij leeft ook van de overheid)minder. Bovendien kan Nedrland miljoenen besparen aan beveiliging van hem als hij niet zo'n wilde uitspraken doet,dat hij daar maar eens over nadenkt.

 • no-profile-image

  kenner

  Dit zou een uitkomst voor ons land zijn. Verlost worden van het CDA syndroom. De meest corrupte club die ons land kent. Nu weer Bleker met zijn nieuwe natuurwet. Ja, inderdaad: Weinig natuur en veel kogels. Dit kan toch niet waar zijn. Hopelijk komen er heel snel verkiezingen en wordt het Cda (met de C van Corrupt) volledig gedecimeerd. Een splinterpartij voor een paar boeren en wat loslopende jagers, die het nodig vinden om schietend en zuipend door de natuur te trekken. Wilders: GA ZO DOOR, DECIMEER DIE CLUB. Zorg ervoor dat ze volgens jaar samen met jou de Carnavalsclub worden, ja de C van Carnavalsclub met Prins Bleker

 • no-profile-image

  Ik ben benieuwt wie Kenner dan gaat stemmen? PVV of PVDD.
  Denk zelf PVV want dan is er 4 miljard extra om in het fauna fonds te storten (dat kan wel eens hard nodig zijn)

 • no-profile-image

  Wat stemmen betreft ga ik in ieder geval niet op het CDA stemmen. Die 4 miljard euro kunnen we dan gebruiken voor er zorg voor te dragen dat er besteedbare inkomens komen in de agrarische sector. Overigens ook zeer beslist geen megastallenontwikkeling maar gezinsbedrijven. Bleker durft hierin ook geen sturing aan te geven.

 • no-profile-image

  kenner

  Heel goed "Politiek". Nooit meer het juk van het CDA. Geloof en politiek dienen sowieso gescheiden te zijn. Wat moet ik met zo'n bijbelboekje in de 2e kamer. Daar komt alleen maar rotzooi van. De meeste ellende op de wereld is nog steeds veroorzaakt door dat DOM geloof. De C van CDA wordt de C van Carnavalsclub.

 • no-profile-image

  Kenner en Politiek: jullie zijn toch 1en de zelfde persoon????

 • no-profile-image

  @ grof Ik verklaar met mijn hand op het bijbelboekje dat ik kenner niet ken . ( en dus ook niet dezelfde persoon ben )

 • no-profile-image

  Klinkt niet betrouwbaar!!

 • no-profile-image

  ben jij misschien een CDA-politicus??!!

 • no-profile-image

  Grof enCDA gaan niet samen.

 • no-profile-image

  kenner

  Nogmaals: geloof brengt de meeste ellende in de wereld. Dus simpel: geen poltieke partijen in ons land met die verschrikkelijke christelijke inslag. Veel mensen onderschrijven dit, gelukkig ook steeds meer. Je kunt geen politiek bedrijven met een dom boekje in de hand. Want dat is de bijbel toch. De bijbel telt niet in euro's, de bijbel telt in onzinnige verhaaltjes.

 • no-profile-image

  Goedenavond kenner, u heeft genoeg geschreven dat cda het niet is, maar welke partij doet het volgens u dan wel u goed in DenHaag, een beetje kenner zou dat toch wel moeten weten ???

 • no-profile-image

  Kenner

  Hoewel ik nooit een linkse stemmer ben geweest, krijg ik op dit moment steeds meer een goed gevoel bij de SP. Die Roemer is een realist, heeft als onderwijzer gewerkt met alle geledingen uit de bevolking, heeft veel inlevingsvermogen. Deze partij gaat veel meer voor de gewone mens. Het CDA is aleen maar achtekamer en acheter de eelboog politiek. Dat is voorbij. (Hoop ik)
  Neem nu die nieuwe natuurwet. 40 organisaties waarschuwen deze man dat het gewoon niet kan. Behalve natuurlijk de jachtorganisaties, daar is het bal!! Wat doet de man??? Gewoon doordrijven, zijn zin hebben. Dit kan in onze tijd niet meer. Dat dictatoriale gedrag van het CDA, geholpen door LTO, RABO, INTERPOLIS. We moeten niet terug willen naar die tijd, politici moeten luisteren naar het volk, waarin veel deskundigheid is. Gisteren Pauw en Witteman gezien?? Ook onze Kamervoorzitster denkt in deze ideologie. Nu jij nog, Wessel!!!

 • no-profile-image

  Kenner, als jij vindt dat Roemer een realist is (ik mag de man ook wel hoor, daar gaat het niet om), waarom ben je dan zelf niet realistisch genoeg om in te zien dat er gewoon geen geld meer is? Als het slecht gaat in een land kun je niet gewoon doorgaan met geld over de balk smijten.

 • no-profile-image

  Dus dan heeft Wilders toch gelijk. Lees het artikel nog maar eens.

 • no-profile-image

  Kenner

  Ons land beschikt gelukkig nog steeds over voldoende financien. Alleen de keuzes aan uitgave zijn niet altijd gelukkig. Wat zoeken wij daar in Kunduz e.o. bij die baardmannen. Allemaal weggegooid geld. Dit is maar 1 voorbeeld, zo zijn er honderden. En daar hebt U gelijk in, vaak wordt onnodig geld aan vrij linkse dingen besteed, zeg maar verbrast.

 • no-profile-image

  (voldoende financien???) In 2007 hadden we een staatsschuld van 259 miljard, en die zal in 2012 oplopen naar de 407 miljard, hier en daar zal men toch wat moeten bezuinigen.

 • no-profile-image

  En dan denken we nog dat nederland een rijk land is.
  In de tijd van Joop den uyl is het verslinden van geld op een zeer hoog peil gekomen waar we nu nog steeds last van hebben .
  Links bedankt!!!

 • no-profile-image

  toen is het misschien opgestart dat geld verslinden, gezamelijk met het CDA , die het nog een aantal jaren heeft voortgezet en andere partijen moeten het land nu gezond zien te krijgen.

 • no-profile-image

  Politiek: hier heb je een punt het CDA heeft hier inderdaad volgas aan meegedaan. Toen ook nogal links, want geldverslinden doet men links, verdienen doet men rechts

 • no-profile-image

  Nogmaals: geloof brengt de meeste ellende in de wereld. Dus simpel: geen poltieke partijen in ons land met die verschrikkelijke christelijke inslag. Veel mensen onderschrijven dit, gelukkig ook steeds meer. Je kunt geen politiek bedrijven met een dom boekje in de hand. Want dat is de bijbel toch. De bijbel telt niet in euro's, de bijbel telt in onzinnige verhaaltjes.

 • no-profile-image

  Zoef is echt goed, die elke keer je naam veranderen van zoef naar klein boerke, grootboerke, anti jicht, enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz, lekker geloofwaardig ben jij nog met je linkse praatjes !!!! ha ha ha ha
  IK GELOOF ER NIKS VAN WAT JIJ ZEGT !!!

 • no-profile-image

  anti geloof

  Nogmaals: geloof brengt de meeste ellende in de wereld. Dus simpel: geen poltieke partijen in ons land met die verschrikkelijke christelijke inslag. Veel mensen onderschrijven dit, gelukkig ook steeds meer. Je kunt geen politiek bedrijven met een dom boekje in de hand. Want dat is de bijbel toch. De bijbel telt niet in euro's, de bijbel telt in onzinnige verhaaltjes.

 • no-profile-image

  laat a.u.b. Bleker zo snel mgelijk stoppen met zijn zogenaamd natuurbeleid. In de huidige agro-industrie is er maar een wet en dat zijn de Euro,s Het maakt niet uit of dat ten koste gaat van inderdaad de natuur , en voedselveiligheid ( onderhanden een overdosis antibiotica/ hormonen in veevoeders/ en of vlees . Alles op alles wordt er momenteel politiek spel gespeeld de afweging van inderdaad ( nog ) een positief resultaat op de handelsbegroting ten koste van natuur, en voedselveiligheid . Indedaad kan dat het CDA veel stemmen gaan kosten als men verliest. dit pokerspel. Zie bericht.

 • no-profile-image

  ha ha ha ha ha wat een dom figuur die eikel van een Politiek !!!

 • no-profile-image

  De macht van de Joden en de angst voor de moslim hebben ervoor gezorgd dat "geloof" boven het dierenwelzijn komt. Geloof brengt alleen maar ellende, al eeuwen lang. De Joden en moslims hebben de macht overgnomen, iets waarvoor Wilders al jaren waarschuwt, zij zijn niet bereid zich aan te passen aan de normen van een beschaafd land. Daarom ben ik ook tegen een multiculturele samenleving. Waarom gaan die Joden en moslims niet naar een land waar dit gebeul als normaal wordt beschouwd???? Scheelt ook heel wat uitkeringen.

 • no-profile-image

  U treed in herhaling, dit kunnen alleen maar journalisten van het agd zijn !!!

 • no-profile-image

  OMDAT DE TEKST ZO RAAK IS EN ZO WAAR:
  De macht van de Joden en de angst voor de moslim hebben ervoor gezorgd dat "geloof" boven het dierenwelzijn komt. Geloof brengt alleen maar ellende, al eeuwen lang. De Joden en moslims hebben de macht overgnomen, iets waarvoor Wilders al jaren waarschuwt, zij zijn niet bereid zich aan te passen aan de normen van een beschaafd land. Daarom ben ik ook tegen een multiculturele samenleving. Waarom gaan die Joden en moslims niet naar een land waar dit gebeul als normaal wordt beschouwd???? Scheelt ook heel wat uitkeringen.

 • no-profile-image

  En dan nog effe dit: als het cda gedecimeerd wordt tot een splinterpartij, dan wordt de macht van de zlto vanzelf ook gedecimeerd. Dan worden grote delen van Noord-Brabant misschien weer leefbaar en voor mensen weer bewoonbaar. Dan zal het wellicht weer zo worden, dat ik bij windrichting z/zw niet over m'n nek ga vanwege de varkensstank rondom het St.Elisabethziekenhuis te Tilburg tijdens het maandelijks bezoek als patient. Dankzij cda/zlto/Rabo is het overwegend stront wat je hier ruikt. Overigens, de Bijbel is geen dom boekje, maar een verzameling van overwegend mythologische verhalen uit de oudheid. Als levensleidraad heel goed. Helaas, in tegenstelling tot hetgeen ze willen uitdragen, ben ik van mening dat de genoemde stankveroorzakende organisaties deze mytheverzameling niet als levensleidraad gebruiken. En dit kun je ze weer niet helemaal aanrekenen met hun geestelijke voorgangers van de afgelopen deccenia als voorbeeld. Het kan alleen maar beter worden. Howdoe war.

 • no-profile-image

  de witte: hele wijze woorden, alleen moeten ze bij boeren nog doordringen. Die menen nog steeds dat het buitengebied alleen HEN toebehoort. En dat is niet zo, Zij mogen, bij gratie gods, het buitengebied mede verzorgen. Maar de macht van het CDA, Interpolis, ZLTO en LTO is nog zo groot, veel te groot, zij zien het buitengebied als hun speeltuin, ingericht met die speelwerktuigen, die alleen veel geld voor deze sector opbrengt. Aan de rest hebben ze schijt. Tot aan volksgezondheid toe. Vlug verkiezingen dus..............................Het CDA naar vier zetels, het zou mooi zijn. Ja, een droom.

Laad alle reacties (30)

Of registreer je om te kunnen reageren.