Home

Nieuws 243 x bekeken 2 reacties

Wakker Dier wederom teleurgesteld in Bleker

Den Haag - Stichting Wakker Dier is teleurgesteld in staatssecretaris Henk Bleker (Landbouw) omdat hij volgens haar structureel weigert de ontwikkeling van megastallen tegen te gaan.

"Het is niet voor het eerst dat Bleker ons laat zitten en waarschijnlijk ook niet voor het laatst", aldus een geagiteerde woordvoerster. "We raken er zo een beetje aan gewend." Volgens Wakker Dier durft Bleker als "CDA-meneer voor de boeren" geen stelling te nemen in de kwestie.

Woensdag presenteerde Bleker zijn toekomstvisie voor de veehouderij.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Riny

    We zijn zeer teleurgesteld door Wakker Dier. Grote stallen is geen probleem! Maar veel grote stallen op een LOG gebied kan een probleem zijn. Dat willen die natuur en milieuactievisten, dan kunnen ze het hele buitengebied in pikken en er een onkruiden gebied van maken. Dat is gewoon gekkenwerk!

  • no-profile-image

    leo 54

    ook wel een beetje dom van wakkerdier hoe kun je teleurgesteldzijn omiets waarvan je niet weet wat het is

Of registreer je om te kunnen reageren.