Home

Nieuws 316 x bekeken 1 reactie

Rusland wil exporteur landbouwmachines worden

Moskou – De Russische overheid wil de productiewaarde van landbouwmachines vóór 2020 helpen vervijfvoudigen. Daarmee komt de jaarlijkse productiewaarde op 350 miljard roebel (8,3 miljard euro). In plaats van een grote importeur moet Rusland exporteur worden, heeft vice-premier Viktor Zoebkov bekendgemaakt.

De regering wil de mechanisatiesector ook na de verwachte toetreding tot de wereldhandelsorganisatie WTO in december blijven ondersteunen. Volgens de gepubliceerde toetredingsvoorwaarden zal Rusland de helft van Rosagro, een bedrijf dat mechanisatiebedrijven ondersteunt en machines least aan agrariërs, privatiseren.

Eén reactie

  • ed12345

    Dat zullen ze best kunnen maar dan zullen ze wel van de communistische mentaliteit af moeten en begrijpen dat je scherp concurerend en vernieuwend moet zijn Hier in Canada hebben ze Versatil tractor fabriek overgenomen dat is een prima kwaliteit tractor voor een intersante prijs soms tot 25%goedkoper dan b.v. New Holland knik trekker De Terrion trekker leek mij ook niet verkeerd al bestaat die uit westerse componenten en b.v. de russische Kamaz truck heeft voor het echte rauwe werk een heel goede naam Ze kunnen heus iets anders maken dan de oude Belarusen met tig verschillende olie nivau's en soms even zovele lekages

Of registreer je om te kunnen reageren.