Home

Nieuws 8 reacties

Politie onderzoekt nep-bedrijf in Wapenveld

Zwolle – De politie in de regio IJsselland onderzoekt de activiteiten van een nep-bedrijf, dat via internet aangeboden agrarische producten afneemt, maar niet betaalt.

De politie bevestigt tenminste twee aangiftes binnen te hebben tegen het Wapenveldse bedrijf, dat bij de Kamer van Koophandel staat geregistreerd als Mest en Fourage Handel Wapenveld. Het bedrijf wordt geleid door een 39-jarige Pool, die zelf niet telefonisch bereikbaar is.

Twee bedrijven hebben in Steenwijkerland aangifte gedaan van de levering van stro of andere producten die moest worden gelost op een aangegeven adres. Daar werd het product opgehaald. De betaling bleek echter achterwege.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  pc

  dit nep bedrijf word onderzocht door de recherche zevenaar en niet door de plaatselijke politie, en er zijn geen twee aangiftes tegen dit bedrijf gedaan maar 23 aangiftes zijn er gedaan en liggen ook bij de politie in zevenaar, dus het bericht zoals hier geplaast klopt niet, wil u meer weten neem dan kontakt op met de politie in zevenaar.

 • no-profile-image

  melkerij

  ik ben gedupeerd door dit bedrijf ,ik heb 50 pakken gras geleverd met een faktuur maar tot op heden geen cent gevangen,ben met de politie bezig maar niet zoals in het stuk genoemd maar heb aangifte gedaan in joure en die heeft mijn aangifte doorgestuurd naar de recherche in zevenaar want wat blijkt deze nep b.v. heeft heel veel boeren opgelicht door voer te kopen maar niet te betalen.

 • no-profile-image

  steekvlieg

  ik lees dit berichtje ,maar er klopt weinig van volgens mij.
  Er is een grootschalige oplicgting aan de gang in nederland met aan het roer Niels Lentjes die zich uitgeeft als peter janssen van fouragehandel wapenveld, en deze persoon koopt via marktplaats hooi,stro,kuilgraspakken mais en meer, maar betaald het niet, en dan blijkt dat jouw goederen snel zijn doorverkocht aan een dubieuse fouragehandelaar in elburg/oldenbroek en een bekende van de politie ene meneer berend meester uit warten ,deze hebben dan zogenaamd handel gekocht van fouragehandel wapenveld en hebben dan even snel zelf een faktuurtje gemaakt om gedekt te zijn en dit faktuurtje is dan ondertekend door ene peter janssen uit wapenveld,volgens mij klopt het een en ander niet maar word onderzocht.

 • no-profile-image

  lastpak

  ik ben ook opgelicht door dit bedrijf, met aan het roer peter janssen van fouragehandel wapenveld bv i.o.ik heb ook 50 pakken gras geleverd net zoals de vorige schrijver,ik heb dit gemeld bij de politie en na enig speurwerk blijkt dat hier ene Niels Lentjes mee te maken heeft, Niels noemt zich tijdens het telefoongesprek Peter Janssen uit wapenveld maar daarna neemt deze meneer geen telefoon meer aan,
  Mijn pakken zijn doorverkocht aan ene Harm v.d.Kurk uit oldebroek/elburg en bij navraag verdwenen deze meneer weet van niets ,maar wij zijn bezig met een onderzoek naar de handel en wandel van deze zeer dubieuse fouragehandelaar uit elburg.

 • no-profile-image

  kontkruiper

  ik heb aan dit bedrijf 240 pakken gras geleverd en nooit betaald gekregen, heb aangifte gedaan bij de politie in mijn woonplaats en word nader onderzocht, ik ben het helemaal eens met de vorige schrijvers dat het hier een oplichters bende betreft met aan het roer ene Niels Lentjes uit Haalderen en naast zich zijn geliefde moeder die de boekhouding doet of deed voor haar zoon, maar zoals ik inmiddels weet zijn moeder en zoon Lentjes zeer grote oplichters in mest en alles wat voorbij komt in de agrarische sektor, maar probeer ze maar te bellen ze nemen niet op vreemd genoeg.

 • no-profile-image

  Waren die 23 aangiftes ook allemaal van één en dezelfde persoon, net als de reacties hieronder?

 • no-profile-image

  schapen boer

  meneer kurk
  is en net bedrijf ik geloof niet dat hij hier wat mee te maken heeft

 • no-profile-image

  schapen boer

  meneer kurk
  is en net bedrijf ik geloof niet dat hij hier wat mee te maken heeft

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.