Home

Nieuws 257 x bekeken 1 reactie

Family Farmers strijdt voor vestiging in Hellendoorn

Den Haag – Twee bedrijven hebben bij de Raad van State gepleit voor de vestiging van een varkensbedrijf met ruim 18.000 vleesvarkens en een vleeskuikenbedrijf met 145.000 dieren in het Overijsselse Marle.

De gemeente Hellendoorn heeft zich verzet tegen de vestiging van de bedrijven.

De twee bedrijven – Family Farmers en Jansen of Lorkeers – hebben dinsdag hun bezwaren aan de Raad van State voorgelegd. De verwachting is dat de Raad van State over ongeveer zes weken uitspraak doet.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Hans Brasil

    Waarom wil de family farmers groep, haar bedrijven nou zo graag in Nederland hebben? In Dld, Polen, Honarije,etc heb je met dit concept toch veel meer mogelijkheden? En daar zijn toch ook wel jonge ondernemers die daar warm voor te krijgen zijn? Bij alle kennis die er nu is ga je toch geen megabedrijf meer in NL aanvragen?

Of registreer je om te kunnen reageren.