Home

Nieuws 574 x bekeken

Eerste kavels tuinbouwveiling bekend

Amsterdam – Makelaardij DTZ Zadelhoff heeft vandaag de eerste kavels bekendgemaakt van de tuinbouwveiling in december.

In tegenstelling tot eerdere berichten is er toch een aanzienlijk aantal groentebedrijven bij. In totaal zijn acht kavels bekendgemaakt. Op korte termijn zullen daar nog enkele aan worden toegevoegd.

Onder de kavels bevinden zich vijf groentebedrijven. Een daarvan, een tomatenkwekerij in Kwintsheul dat eerder werd teruggetrokken wegens gebrek aan belangstelling, wordt nu toch (in november al) geveild.

Onder de groentebedrijven bevinden zich twee paprikabedrijven, een van 6,5 hectare in Heerhugowaard en een van 8,3 hectare in IJsselmuiden. Ook is er een tomatentuinderij van 5,7 hectare uit Heusden in de kavellijst opgenomen, evenals een komkommerbedrijf van 6,8 hectare uit Dongen.

De veiling zal plaatsvinden op 6 en 7 december.

Of registreer je om te kunnen reageren.