Home

Nieuws 252 x bekeken

Brava en Greenpartners verder als Coöbra

Sint-Katelijne Waver – Brava en Greenpartners hebben besloten de fusieveiling de naam Coöbra te geven.

De fusiepartners kondigden al in juni aan om samen verder te gaan. De nieuwe naam moet ’de waarden en het unieke karakter van de nieuwe coöperatie belichamen’, schrijft de coöperatie in een verklaring. Ook hoopt de veiling zich duidelijker te positioneren naar klanten.

Onder de fusieveiling vallen duizend leden. Met een omzet van 120 miljoen euro vertegenwoordigt Coöbra meer dan 10 procent van de Belgische groenteproductie. Ook herbergt de coöperatie de grootste witlofveiling ter wereld.

Filip Fontaine is aangesteld als algemeen directeur, Josse de Baerdemaeker neemt de voorzittersrol op zich.

Of registreer je om te kunnen reageren.