Home

Nieuws 221 x bekeken 5 reacties

Borden doorgestreept in actie natuurbeleid

Rijswijk - Vrijwilligers van diverse natuurorganisaties hebben dit weekend op veel plaatsen plaats- en straatnaamborden doorgestreept uit protest tegen het natuurbeleid.

Volgens een van de organisaties, de stichting Groene Hart, gaat het om honderden bordjes. Het gaat om plaats- en straatnamen met de naam van bijvoorbeeld een vogel, boom of bloem. Alleen dat deel van de naam werd afgeplakt. Zo werden bijvoorbeeld in Hoenderloo het eerste deel van de naam afgeplakt.

De organisaties stellen onder meer dat het kabinet 70 procent bezuinigt op de het beschermen van natuur en landschap en dat nationale parken en landschappen en schaapskuddes worden afgeschaft.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ga toch krassen...

 • no-profile-image

  HANS SUD-FRYSLAN

  Nu ook de natuurorganisaties en of landschaps organisaties op heffen. Deze kosten de samenleving bakken met geld voor deze nep natuur . Deze zogenaamde landschapsbeheerders zitten alleen maar voor hun eigengewin verder doen ze niets.Laat de gelden in onderwijs en zorg besteden dat is beter besteed .

 • no-profile-image

  Laat die gasten het eens zelf bekostigen,je heb met volk te maken wat hun eigen broek niet op kan houden en ook niet weten wat er voor nodig is om die hobby van hun te bekostigen.
  Inperken die geldverslindende zooi dus.

 • no-profile-image

  We hebben het gezien, en het is niet echt een milieuvriendelijke aktie om van alles af te plakken.

 • no-profile-image

  Henk Bleker, Direct die miljoenen kraan dicht draaien voor de natuur en milieu organisaties. Geef de gemeentes wat geld voor het onderhoud van hun natuur gebieden. De boeren onderhouden altijd al de akkers en graslanden, dit is ook natuur. En doe de miljoenen naar de zorg of dat de mensen gewoon met 65 jaar met pensioen kunnen. Nederland zal weer heel wat gezonder worden.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.