Home

Nieuws 291 x bekeken

Blgg AgroXpertus benoemt op korte termijn nieuwe directeur

Wageningen – Blgg AgroXpertus stelt op korte termijn een nieuwe directeur aan. Eigenaar Henri Hekman nam onlangs de taken over van de in januari aangetreden directeur Nicolette Klijn als algemeen directeur. Hekman en Klijn verschillen van inzicht over hoe het Wageningse bemonstering- en adviesbureau geleid dient te worden.

Hekman is zelf geen kandidaat voor de directeursfunctie, aldus een woordvoerder. Formeel benoemt de vergadering van aandeelhouders de directeur. Hekman is grootaandeelhouder en was eerder lange tijd directeur van Blgg AgroXpertus.

Klijn was eerder directeur bij de Gezondheidsdienst voor Dieren. Ze kreeg de opdracht zich te richten op kwaliteitsverbetering van het bedrijfsproces. Technologische vernieuwing in de vorm van de onlangs gelanceerde internetportal, die nog niet af is, stond daarbij centraal.

Of registreer je om te kunnen reageren.