Home

Nieuws 438 x bekeken 22 reacties

Bleker: dode kauw als vogelverschrikker mag

Den Haag – Staatssecretaris Bleker van landbouw piekert er niet over om de Algemene Inspectiedienst (AID) te laten optreden tegen landbouwers in de bollenstreek die dode kauwen gebruiken als vogelverschrikker.

Bleker antwoordt dat maandag op vragen van Tweede Kamerlid Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) die het gebruik van kadavers niet van deze tijd noemt en te vergelijken vindt met het gebruik van verboden bestrijdingsmiddelen.

Thieme zou het het liefst verboden zien worden, maar Bleker noemt het ophangen van dode vogels een geschikte manier om op kleine schaal kraaiachtigen te weren, die niet verboden is. Proces-verbaal opmaken van dergelijke voorvallen is volgens hem dan ook niet nodig.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Anders gaat marianne daar een tijdje in het land staan, dit werkt denk nog veel beter !!! Hopelijk wil die ouwe Esther ook nog een handje helpen.

 • no-profile-image

  marianne esther en kleinboerke werken zeer efficient met hun gekrijs, daar hebben we niemand anders voor nodig ha ha ha ha

 • no-profile-image

  Een groootte boer die fan is van de partij van de dieren ha ha ha dit mag echt wel even in de krant . :D

 • no-profile-image

  He eikeltje van een grootboerke wat wil je met je domme teksten bereiken ??? Als er nou nog iets zinnigs uit je kwam, je kan alleen maar heel dom lullen over dooie b (zeer onbeschoft van je), weg met cda, en weg met knjv,verder zit er geen informatie in dat hoofd van jou, best wel zielig voor je. Er is ook een forum bij Sesamstraat, dat lijkt me meer iets voor jou . ha ha ha wat een dommie !

 • no-profile-image

  Zie onderstaande fraaie teksten. Geweldig Wessel, pure literatuur. Leve het CDA, leve de KNJV, leve dooie....... Nou goed. Knoeiaap.

 • no-profile-image

  Super gedaan boerke, koest af en nu maar even een tijdje je bekkie houden !!!

 • no-profile-image

  wesselientje toch, ga toch gauw met een schortje voor aan het aanrecht staan, samen met de maatjes van de KNJV, de grootste dierendoodschieters club van ons land. Dieren verminken....vind jij ook leuk of niet??? waf, waf.

 • no-profile-image

  Eerst was je kleinboerke, nu weer grootboerke, je kan er beter DOMBOERKE van maken ha ha ha
  Ga nu maar weer snel naar je sesamstraatforum, daar kan jij nog veel leren!!

 • no-profile-image

  Hoe zat het ook alweer met die bleker (zijn zoon is ook dierenverminker) aan die paal en die kauw in de Kamer???

 • no-profile-image

  Jeetje zielig boerke moet je al weer je naam veranderen, wat ben je toch een zielige man ,spreek de waarheid, en doe je eigen naam, zoals ik al jaren WESSEL heet die al 16 jaar oud is . Wat ben je toch een stomme sesamstraatboerke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doe de groeten aan je grooootte vrind Volkert !!!!!!

 • no-profile-image

  16 jaar snotneus dus. Opgeleid door papa de natuurcriminele jager

 • no-profile-image

  Zo is het, zou je niet even je naam veranderen malloot dat je bent, sorry voor je vele aannames, maar ik ben niet opgeleid door mn vader, die is al 9 jaar en 2 maanden niet meer, maar jij maakt graag grapjes over dooie mensen eikel !!!!!
  hoe kom je erbij lul, hij heeft nooit een jachtgeweer in zn handen gehad! Ga maar weer snel naar je VOLKERTKAMPJE looooooosssssser !!!!! En verander maar weer snel je naam in volkert, of noem jezelf volkert 2

 • no-profile-image

  Hier heeft ddie wessel het alweer over volkert. Heeft ie ook nog wat gedaan met je dochter?? Heb het niet gehad over je vader, maar over die dooie van de knjv. Blijf jij maar bij je knjv kampje en denk aan je uitkering en subsidie.

 • no-profile-image

  Mooi plaatje Dhr. Leo v d ..... zelf geschoten , of heeft uw vriendje Volkert geholpen ??? Pas op uw pilletjes zijn uitgewerkt, u treed weer in herhaling.

 • no-profile-image

  wessel weet het niet meer. Zijn vrouw slaapt al dagen op een aparte kamer. Leuk voor die vrouw......................Ze verlangt naar Volkert.

 • no-profile-image

  U treed in herhaling, denk aan de pilletjes !!!!!!!! ha ha ha ha ha
  Ga maar weer snel verder met uw spelletje jagertje doodschieten, wat een vreselijk plaatje. Zo denkt u er dus erover, gewoon doodschieten, tja lekker makkelijk er zijn meer van die linkse rakkers die het zo denken op te lossen. Eng zulk soort mensen in de maatschappij en hopen maar dat de jagers op tijd bukken als er zo een malloot in de buurt is !!!

 • no-profile-image

  Wat op het plaatje staat is een cartoon, jammer genoeg geen werkelijkheid. Hoe was de nacht van Uw vrouw?? Heb je ze al gesproken of vertoeft ze nog steeds op die andere kamer met die V. Geen wonder dat jij zo''n hekel aan die vent hebt. Jouw vrouw niet, die heeft genoeg van dat jagers-hangertje!!

 • no-profile-image

  Aha u vind dat het jammer genoeg geen werkelijkheid is een doodgeschoten man, we hebben hier weer te maken met en een LINKSE moordenaar en een mensenverminker.
  Denk aan de pilletjes !!! ( ALZHEIMER)

 • no-profile-image

  mooi plaatje

  De man die daar ligt, is die vent die op je vrouw zat.

 • no-profile-image

  Ha ha ha Wat een lompe L.E.O. om zulk soort uitspraken te doen..........
  JAMMER GENOEG IS HET GEEN WERKELIJKHEID ZIJN ZN WOORDEN !!!!!!!!
  Eindelijk wel een keer antwoord op mijn vraag gekregen, GEWOON DOODSCHIETEN, dat is uw antwoord !
  Oppassen voor zulke gevaarlijke linkse lui !!!!! Als ze er even niet uitkomen gaan ze maar schieten........ LOMPE L.E.O.

 • no-profile-image

  mooi plaatje

  dus hij zat idd op je vrouw

 • no-profile-image

  Nee jammer he, daar zat die 130km naast ha ha ha ha ha ha

Laad alle reacties (18)

Of registreer je om te kunnen reageren.