Home

Nieuws

Aparte verkooptafels voor nieuwe leden FresQ tijdelijk

Amsterdam – FresQ richt voor de circa tachtig nieuw toegetreden leden voorlopig een eigen verkooptafel in, per productgroep.

Deze situatie zal in elk geval tot 1 januari 2013 duren. Daarna wordt bekeken of de leden ondergebracht kunnen worden bij de bestaande verkoopdochters van FresQ, of een plek krijgen in een totaal nieuwe verkoopstructuur, bijvoorbeeld op basis van productgroep.

Dat heeft een woordvoerder van FresQ gezegd. FresQ richt zich momenteel niet op het creëren van één verkooptafel. In de praktijk worden verkoopdochters van FresQ echter niet tegen elkaar uitgespeeld. “Achter alle verkoopdochters zit één commercieel beleid en belang. Het is strategisch misschien zelfs handig dat de klant denkt partijen tegen elkaar uit te kunnen spelen.”

De snelheid waarmee de toetreding tot stand is gekomen, maakt de tijdelijke maatregel nodig.

Of registreer je om te kunnen reageren.