Home

Nieuws

Albert Heijn geeft internetverkoop een duw

Zaandam - Supermarktconcern gaat de komende vijf jaar extra inzetten op verkoop via internet.

In Nederland worden extra afhaalpunten geplaatst. Klanten zouden op elk moment van de dag de via het web bestelde boodschappen af kunnen halen. Het bedrijf maakt dit maandag bekend, meldt het Financieel Dagblad. Ahold probeert al langere tijd een groter marktaandeel te verkrijgen met de verkoop via internet. De hoge kosten die gemoeid zijn met de distributie en bezorgen van de bestelde boodschappen, beperkte de groei van het marktaandeel van Ahold.nl.

In België opent het concern volgend jaar acht nieuwe winkels en in Duitsland To-go’s-winkels in de eerste helft van volgend jaar. Ook in Nederland krijgen de winkels een opfrisbeurt. Ahold onderzoekt of het mogelijk is om bij benzinestations winkels te plaatsen waar klanten terecht kunnen voor eenpansgerechten of een lunch.

Of registreer je om te kunnen reageren.