Home

Nieuws 163 x bekeken

Aigner verzekert Beierse achterban keiharde inzet in Brussel

München- De Duitse landbouwminister Ilse Aigner verzekert haar Beierse achterban dat ze in het Brusselse overleg over het agrarische beleid na 2013 zal vechten voor het behoud van een sterke, productieve landbouwsector.

”Ik vecht voor de belangen van de boeren en zal er in Brussel voor zorgen dat het gemeenschappelijke Europese beleid betrouwbaar blijft en de toekomst van de bedrijven veilig wordt gesteld,” heeft Aigner toegezegd op een bijeenkomst van de Beierse boerenbond, het Bayerische Bauernverband (BBV). ”Ondernemen in de landbouw moet ook in de toekomst lonend blijven, temeer daar de maatschappelijke inzet van onze boeren niet via de prijzen van de producten worden betaald. Daarom is het belangrijk, dat het GLB een sterke eerste zuil en een financieel goed uitgeruste tweede zuil houdt.”

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.