Home

Nieuws 228 x bekeken

Zichtbaarheid Elstar-campagne kan beter

Zoetermeer – De zichtbaarheid van Elstar in het schap tijdens de campagne Elstar, altijd raak! liet te wensen over.

Die conclusie klinkt in een eerste evaluatie door de trekkersgroep Elstar, na afloop van de kick-off-campagne. De zichtbaarheid van het product moet de komende jaren een bepalender rol krijgen. Dat meldt Fruitteelt.

Voor de campagne waren wel kistkaarten en dekvellen ontwikkeld. Of die voldoende door supermarktketens zijn benut, is niet duidelijk. De campagne heeft er volgens de groep toe geleid dat diverse ketens eerder op Hollandse Elstar overschakelden.

De campagne loopt nog tot 2014. In totaal is 580.000 euro beschikbaar gesteld voor promotie. De trekkersgroep gaat voor de komende jaren kijken naar eventuele aanpassing van de productspecificaties en monitoring van kwaliteit in de keten.

Of registreer je om te kunnen reageren.