Home

Nieuws 251 x bekeken 4 reacties

Wakker dier roept CDA uit tot grootste liegbeest

Den Haag – Het CDA is verkozen tot Liegebeest van het jaar. Tijdens de jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Wakker Dier, hebben meer dan 8.000 mensen op het CDA gestemd.

Wakker Dier nomineerde het CDA onder andere voor uitspraken van landbouwwoordvoerder Ger Koopmans, die onder andere heeft gezegd dat het CDA beter is voor dieren dan de Partij voor de Dieren. ”Het CDA claimt op haar website zorgvuldig met dieren te willen omgaan, maar stemt bij moties voor dierenwelzijn in driekwart van de gevallen tegen”, aldus Wakker Dier.

CDA-kamerlid Ger Koopmans neemt de prijs namens het CDA in ontvangst.

De Liegebeest-trofee van Wakker Dier is een prijs voor producten, reclames en uitspraken die zich diervriendelijker voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. 30 procent van de stemmers vond de leugens van het CDA het grootst. CDA wordt in de verkiezing gevolgd door de verpakkingen voor gangbaar vlees van Albert Heijn en legbatterijeiproducent Dijverhof.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ik kies wakker dier als GROOTSTE LIEGBEEST van het jaar!

 • no-profile-image

  Vonk

  Diederik en ik hebben afgesproken een beetje op de achtergrond te blijven bij deze verkiezing.
  Niet iedereen hoeft te weten dat ik drie jaar voorzitter was bij Wakker Dier...

 • no-profile-image

  Duidelijk is dat ROOS VONK toch wel de liegebeest-troffe had moeten krijgen, we kunnen aan WAKKER DIER vragen of ze er nog 1 kunnen maken.

 • Mts.Vansum

  Waarom denkt Wakker Dier zo veel in negativiteit. Als je zo'n soort troffee bedenkt, steun dan ook goede initiatieven en wees wat objectiever

Of registreer je om te kunnen reageren.