Home

Nieuws 207 x bekeken

Tomatenbedrijf Kwintsheul al in november geveild

Kwintsheul – Een 3,5 hectare groot tomatenbedrijf dat in september uit de veiling gehaald werd, vanwege verlate belangstelling, wordt in november alsnog geveild.

Dat heeft DTZ Zadelhoff aangekondigd. De veiling vindt plaats op 9 en 10 november. Volgens DTZ waren er veel gegadigden voor het kavel, die zich in september te laat voor de veiling hadden aangemeld om nog mee te kunnen bieden. Het openingsbod is ongewijzigd. Dat is vastgesteld op 1,6 miljoen euro. DTZ heeft inmiddels bekendgemaakt dat er in december een nieuwe veilingronde zal zijn, waarbij een tiental glasbedrijven, met voornamelijk bloementeelten, in de vitrine gezet zullen worden.

De veiling in september was volgens de initiatiefnemers een succes. Er werden toen zeven bedrijven per opbod verkocht.

Of registreer je om te kunnen reageren.