Home

Nieuws 360 x bekeken

Rechtszaak Rabobank tegen Boerenleen Vermogensbeheer

Utrecht – Half november begint een rechtszaak tussen Rabobank en Boerenleen Vermogensbeheer. Er is geen enkele relatie tussen Rabobank en Boerenleen Vermogensbeheer en Rabobank eist dat laatstgenoemde een andere naam gaat voeren om verwarring te voorkomen.

Boerenleen Vermogensbeheer is een initiatief van Sibbe Jan Noppert, een 24-jarige economie-student in Amsterdam. Noppert vraagt ondernemers 50.000 euro door hem te laten beheren. Noppert belooft rentes tussen de 4 en 5 procent voor een looptijd van drie jaar.

Volgens Noppert zijn veel ondernemers de macht van de Rabobank zat. Noppert heeft zelf geen ervaring met financiering en wil ook niet aangeven hoe hij het geld gaat investeren.

Of registreer je om te kunnen reageren.