Home

Nieuws 182 x bekeken 1 reactie

'Nieuwe natuurwet is kwaadaardig'

Beek-Ubbergen – Stichting Das & Boom noemt het Wetsvoorstel natuur van staatssecretaris Henk Bleker (landbouw) kwaadaardig.

Volgens voorzitter Jaap Dirkmaat probeert Bleker met de weg ’draconische bezuinigingen op natuurbeheer te legaliseren’. Hij betoogt dat veel dier- en plantensoorten in Nederland straks met uitsterven worden bedreigd. Het wetsvoorstel wordt naar verwachting volgend voorjaar ingediend bij de Tweede Kamer.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Niet alleen deze natuur wet is kwaadaardig, ook de man die hem heeft ontwikkelt deugt niet. Hij maakt de weg vrij voor zijn voormalig schoonvader en zijn zoon om schietend met een geladen jachtgeweer door de natuur te trekken. Gelukkig wordt het CDA (met de C van CORRUPT) volledig gedecimeerd en wordt het de kleinste nieuwe boerenpartij onder leiding van een niksweet.

Of registreer je om te kunnen reageren.