Home

Nieuws

Informatiebijeenkomst over biomassavergisting

Zwolle – Het Stimuleringsloket biogas Overijssel organiseert dinsdag 8 november 2011 in Raalte een informatiebijeenkomst over biomassavergisting.

Tijdens de informatiebijeenkomst worden boeren bijgepraat over de laatste stand van zaken over biogasproductie. Hoe gaat het in zijn werk en hoe ziet de huidige markt eruit, waar liggen de kansen, maar ook de knelpunten?

Daarnaast wordt er tijdens de bijeenkomst uitleg gegeven over de online biogasscan. Met deze scan kan eenvoudig wordt bepaald of een biovergister voor een specifieke bedrijfssituatie financieel haalbaar is.

Het stimuleringsloket biogas Overijssel is een initiatief van Projecten LTO Noord en CCS in samenwerking met provincie Overijssel. Bij het stimuleringsloket kunnen ondernemers terecht met hun vragen over biogasinstallaties en de kansen van biogas voor hun eigen bedrijf.

Of registreer je om te kunnen reageren.