Home

Nieuws

Horticoop breidt directie uit

Bleiswijk – Tuinbouwtoeleverancier Horticoop breidt de directie uit met de functie van commercieel directeur.

In die functie wordt Johannes Tuinhof verantwoordelijk voor de tuinbouwdivisies van Horticoop. Wegens ziekte van de huidige financieel directeur Wim van Os is Hend van Ravestein toegetreden tot de directie. Zijn portefeuille omvat financiële zaken, automatisering en logistiek. Beide nieuwe directieleden zijn al langer werkzaam bij Horticoop.

Eerder deze week werd bekend dat Horticoop gaat samenwerking met Javo. Horticoop gaat de techniekverkopen in delen van Duitsland. Horticoop telt internationaal 450 medewerkers en 36 locaties voor verkoop, productie of magazijns. De omzet in 2010 bedroeg ruim 200 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.