Home

Nieuws 208 x bekeken

Floriade: langste kabelbaan van Nederland trekt 51.000 bezoekers

Venlo – Ruim 51.000 mensen hebben de afgelopen maanden een rit gemaakt met de kabelbaan die voor de Floriade in Venlo is aangelegd.

Daarmee is het aantal bezoekers veel groter gebleken dan de 20.000 mensen waarmee is gerekend.

De kabelbaan ging op 4 april open en is met een hoogte van 35 meter en een lengte van meer dan een kilometer de langste kabelbaan van Nederland. Bezoekers kunnen met de kabelbaan vanaf het dalstation in het themaveld Relax & Heal naar het bergstation in het themaveld World Show Stage. Tijdens de rit hebben ze uitzicht op alle themavelden van de tuinbouwexpo. De kabelbaan sluit vanaf nu tot de opening van de Floriade op 4 april 2012.

Of registreer je om te kunnen reageren.