Home

Nieuws 227 x bekeken

Bekendmaking winnaars MVO Pluimvee Award

Zoetermeer – De winnaars van de MVO Pluimvee Award worden dinsdag 25 oktober bekendgemaakt op de LIV beurs in Hardenberg. Dit jaar wordt de award voor het eerst uitgereikt in de categorieën pluimveevlees, eieren en de stimuleringsprijs.

Om 15.00 uur, in de stand van de Rabobank (standnummer 503), zal Alexander Rinnooy Kan, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER), de winnaars bekend maken. Iedereen is welkom.

De wedstrijd is een initiatief van de MVO-stuurgroep van het Productschap Pluimvee en Eieren, het Dutch Poultry Centre en de Stichting Fonds voor Pluimveebelangen. Naast Rinnooy Kan (SER), bestaat de jury uit Renée Bergkamp (voorheen) directeur-generaal Ondernemen en Innovatie van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (ELI), Aalt Dijkhuizen, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Wageningen UR en Bart Jan Krouwel, voorzitter van het Productschap Pluimvee en Eieren.

Of registreer je om te kunnen reageren.