Home

Nieuws

Winstdaling voor Sligro

Amsterdam - Groothandelaar en supermarktconcern Sligro heeft vorig jaar de winst flink zien dalen.

Met name de resultaten bij de groothandelstak kregen klappen. Dat bleek uit de vandaag gepubliceerde resultaten over 2010. Voor dit jaar onthield het concern zich van het geven van een concrete financiële verwachting.

Het bedrijfsresultaat daalde met 7,4 procent tot 91 miljoen euro. Analisten hadden in doorsnee gerekend op een bedrag van 97,7 miljoen euro. Onder de streep hield Sligro 70 miljoen euro over, 5,5 procent minder dan een jaar eerder. Marktvorsers rekenden hier op een resultaat van 74,7 miljoen euro.

Sligro had begin januari al de omzetcijfers bekendgemaakt. De totale omzet steeg met 1,3 procent tot 2,28 miljard euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.