Home

Nieuws 1 reactie

Wakker Dier: 30 procent C1000 Slagers keurt eigen kiloknallers af

Amsterdam - Drie op de tien C1000 slagers zijn zeer negatief over de eigen kiloknallers.

Dat meldt Wakker Dier in consumentenprogramma Kassa.

Wakker Dier bezocht met een verborgen camera vijftig C1000 winkels. Medewerkers deden zich voor als klanten en vroegen de slagers naar het dierenwelzijn van de kip-kiloknaller. Dertig procent van de slagers bleek negatief tot zeer negatief over het eigen vlees.

De mening van de slagers staat volgens Wakker Dier-beleidsmedewerker Sjoerd van de Wouw recht tegenover het standpunt van het hoofdkantoor van C1000 die van geen kritiek op haar kiloknallers wil weten.Eén reactie

  • no-profile-image

    Die C1000 slagers snijden dus lekker loeihard in eigen vlees! Ze motten dus het mes maar es in de varkens op het hoofdkantoor laten steken.

Of registreer je om te kunnen reageren.