Home

Nieuws 695 x bekeken

’Veel belangstelling voor Avebe-aandelen’

Nieuwegein – Akkerbouwers hebben belangstelling voor de aankoop van aandelen Avebe. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

”Er is zeker vraag naar aandelen, omdat het komende jaar referentiejaar is voor de ontkoppeling van de Europese zetmeelsteun. Wel zien we dat akkerbouwers nu iets afwachtender zijn dan eind 2010, omdat ze eerst willen weten hoe de plannen van Avebe zijn voor het komende jaar”, legt makelaar Jan Tjeerdsma van Schelhaas makelaardij uit. Over het algemeen worden de aandelen die in aanbod komen vrij snel verkocht. De prijs voor Avebe-aandelen ligt op ongeveer 500 euro. Daarmee is de prijs vergelijkbaar met vorig jaar. In 2009 werden de aandelen nog voor 0 euro verhandeld.

Of registreer je om te kunnen reageren.