Home

Nieuws 342 x bekeken 1 reactie

Varkens in zicht doet oproep aan varkenshouders

Tilburg – Bennie van Til, voorzitter van de stichting Varkens in zicht, heeft varkenshouders opgeroepen de varkenshouders met een zichtstal zoveel mogelijk te ondersteunen met hand-en-spandiensten.

Van Til deed zijn oproep tijdens het symposium Hogere varkensgezondheid van Coppens mengvoeders eerder deze week in Tilburg.

”We verwachten niet dat elke varkenshouder een kijkruimte maakt op zijn bedrijf. Maar is het zoveel moeite om bijvoorbeeld één keer per jaar een zichtstalhouder een halve dag te helpen? Bijvoorbeeld tijdens het Weekend van het varken of door het verspreiden van foldermateriaal. een kleine moeite maar groot resultaat”, aldus Van Til.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Een heel mooi iniatief van Benni van Til. Indien Benni vanwege de transparantie en openheid naar de consument die hij nastreeft( wat uiteraard zeer goed is ) WIL ZIEN dat er gewerk word met laboratoria die geen accredatie hebben in nederland en er positieve monsters worden weggegooid inzake voedselveiligheid danwel vernietigd kan hij dit ook weer openbaar maken op deze site en dan zal ik een afspraak regelen met Bennie en de AID !!!! Al de goedbedoelde inspanningen van de goedbedoelde ondernemers wordt immers tenietgedaan door dergelijke praktijken.
    Het vertrouwen van de consument in ons produkt zal alleen werken als we een sluitend controlesysteem hebben en niet als het een systeem is voor de schow !!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.