Home

Nieuws 204 x bekeken 1 reactie

Onderzoek LTO Nederland afgerond

Den Haag – Cees Veerman en Pieter Winsemius hebben een onderzoeksrapport neergelegd over LTO Nederland.

In het rapport belichten de onderzoekers het functioneren en de organisatiestructuur van LTO Nederland en LTO Noord. Dit bevestigen bestuurders van LTO. De oud-politici hebben hiervoor opdracht gekregen van de organisatie zelf. Over de conclusies van het rapport wil de organisatie nog niets zeggen.

Eind vorig jaar gaf LTO-voorzitter Albert Jan Maat al aan een nieuwe weg in te willen slaan in de belangenbehartiging, door meer nadruk te leggen op het belang van de agrarische sector voor de economie en het landschap in Nederland.

Maat ervaart dat er verschillen zijn in de werkwijze en de visie van LTO Noord, ZLTO en LLTB. "We moeten deze verschillen gebruiken als bouwstenen voor een gezamenlijke visie, en niet als punten voor profileringsdrang onderling", zei Maat in een interview eind december.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Hoeveel hebben deze heren ontvangen voor het rapport gemaakt onder controle Van de multinational zonder geweten. L.T.O.

Of registreer je om te kunnen reageren.