Home

Nieuws 2647 x bekeken

Nukamel koopt fabriek in Weert

Weert – De Belgische producent van melkvervangers voor jonge dieren heeft in Weert de voormalige fabriek van Joosten overgenomen.

Het bedrijf is in handen geweest van Provimi, maar was enige tijd geleden al verkocht aan een derde. Nukamel heeft het nu van die koper overgenomen.

De fabriek heeft een productiecapaciteit van 50.000 ton. Volgens Jos Maes van Nukamel is de fabriek up-to-date en past zij goed binnen het Nukamel-concern. Nukamel verwacht met de nieuwe productiefaciliteit de markten in Nederland en België nog beter te kunnen bedienen.

Nukamel is gevestigd in Olen in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is actief in de ontwikkeling en productie van melkvervangers voor jonge dieren en andere zuivelproducten. Het bedrijf heeft ook vestigingen in Denemarken en Hongarije en is aanwezig in Chili en Zuid-Afrika.

Of registreer je om te kunnen reageren.