Home

Nieuws 235 x bekeken

Meer tulpen in de keuringszaal

Lisse - Nu het broeiseizoen vordert, worden er ook meer tulpen naar de keuringszaal gebracht.

Het betreft dan vooral cultivars uit het nieuwe(re) sortiment, zoals de botanische (greigii) tulp onder nummer TBL 98012 van Holland Bolroy Markt. De oranjegele bloem blijft enigszins in het gespikkelde blad "hangen".

Holland Bolroy Markt toont ook de diepgele Tulipa 'Supri Present'. Dit is een cultivar die is ontstaan uit een kruising van de tulpen 'Cheers' en 'Yellow Star'. Een andere cultivar die Holland Bolroy Markt showt is de rode zaailing uit T. 'Christmas Marvel'.

De firma J. W. Reus toont de witte Tulipa 'Antarctica', een forse bloem die stevig staat. De combinatie Laan-Blauw toont de rode T. 'Aphrodite\ en Boots Bloembollen Selectie showt de gele T. 'Coquette Yellow'. Maveridge International ten slotte toont de donkerrode T. 'Krasa'.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.