Home

Nieuws

Lely breidt uit in Amerika

Lely gaat een eigen productiefaciliteit voor de assemblage van melkrobots bouwen naast het bestaande kantoor in Pella, Iowa.

Tot op heden werden alle melkrobots in Nederland gebouwd. De productiefaciliteit in Pella gaat om te beginnen de robots voor de Noord-Amerikaanse en Canadese markt bouwen. Het is niet ondenkbaar dat er op termijn ook andere Lely Dairy-producten in elkaar gezet gaan worden. Lely ziet de Noord-Amerikaanse en Canadese markten als strategische groeimarkten.

Vermeer

De gebouwen komen naast de vestiging van Vermeer te staan, het Amerikaanse bedrijf waar Lely al lange tijd mee samenwerkt op het gebied van de voederwinningsmachines. De fabriek zal werk bieden aan 20 tot 25 extra medewerkers.

Het fabrieksterrein van Vermeer


Grotere kaart weergeven

Of registreer je om te kunnen reageren.