Home

Nieuws

IPM Essen registreert stijgend optimisme in sierteeltbranche

Essen - De economische stemming in de internationale planten- en sierteeltbranche heeft zich ten opzichte van vorig jaar verbeterd. Dat concluderen de organisatoren van de vorige week gehouden jaarlijkse beurs IPM in het Duitse Essen aan de hand van onderzoek onder de deelnemers.

Volgens de beursorganisatoren meent 87 procent van de geênqueteerden dat de gang van zaken zich zal verbeteren of op het huidige bevredigende niveau blijft. Op de beurs van vorig jaar was het overeenkomstige cijfer 81 procent.

De IPM-organisatie stelt terug te kunnen kijken op een groot succes. Bijna 75 procent van de bezoekers heeft beslissingsbevoegdheid in het bedrijf waar ze werken.

De IPM Essen werd in totaal bezocht door 60.000 mensen uit alle delen van de wereld. Zij konden stands van 1.508 uit 47 verschillende landen afkomstige exposanten bezichtigen.

Of registreer je om te kunnen reageren.